Üdvözöljük honlapunkon!

Bemutatkozás

Kapcsolat

Szolgáltatásaink

Galéria

A Szegedi Víziközmű Működtető és Fejlesztő Zrt. 1999 óta Szegeden működő, önálló, független mérnöktanácsadó és műszaki ellenőrző cég.

Társaságunk fő profilja az ivóvíz, szennyvíz és csapadékvíz hálózatok, a szennyvíz kezelési művek tervezése, és a kivitelezés műszaki ellenőrzése.

Tevékenységi körünkbe tartozik még komplex beruházások – mint például lakóparkok, ipari parkok – teljes közművesítésének, útépítésének előkészítése, tervezése a beruházások lebonyolítása.

Vállaljuk teljes projektek megvalósítását a projektek előkészítésétől a kivitelezésig, valamint speciális szakági, technológiai tervek, megvalósíthatósági tanulmányok készítését, közbeszerzési-, műszaki-, pénzügyi tanácsadást a régióban és országos szinten is.

Munkánk során arra törekszünk, hogy segítsünk partnereinknek a folyamatosan változó gazdasági környezethez és megújuló technológiákhoz való alkalmazkodásban, a felmerülő akadályok leküzdésében, céljaik sikeres megvalósításában. Megrendelőink érdekeit magas szinten képviseljük és eredményesen valósítjuk meg fejlesztési elképzeléseiket.
Munkatársaink nagyfokú elkötelezettsége és széleskörű szakmai ismeretei biztosítják projektjeink sikerét.

Környezetünk védelmével kiemelten foglalkozunk, ami napjaink különösen fontos feladata és amelyben elhivatott közreműködőként biztosan számíthat a Szegedi Víziközmű Működtető és Fejlesztő Zrt. megbízható szakembereire!

CertaNova1

n24248-lead-kep

ISO 14001

Cégünk MSZ EN ISO 9001:2009 szerinti minőségirányítási,- MSZ EN ISO 14001:2005 szerinti környezetközpontú,- és OHSAS 18001:2007/MSZ 28001:2008 munkahelyi egészségvédelmi és biztonságirányítási,- rendszert vezetett be és működtet a műszaki tervezés, műszaki ellenőrzés, beruházás lebonyolítás, projekt menedzsment, környezetvédelmi szakértői tevékenység, környezetvédelmi beruházások előkészítése, FIDIC mérnöki tevékenység, vízgazdálkodás és értékbecslés szakterületeken.

Cégvezető: Novák Gyula vezérigazgató

Székhely, iroda: 6720 Szeged, Széchenyi tér 5.  I. 3.

Levelezési cím: 6701 Szeged, Pf. 611.

Telefon/fax: (62) 425-821, 420-285

E-mail: szvmf@szvmf.hu